Minibusevi » Međugradski mi. »

Isuzu Novo Ultra

Isuzu Novo Ultra donosi udobnost i sigurnost u prevozu putnika. Pokreće ga motor od 190 KS, ima vazdušnu suspenziju nazad i disk kočnicama napred i nazad.
Dužina7.305 mm
Širina2.282 mm
Visina3.350 mm
Međuosovinsko rastojanje3.385 mm
Prepust1.650 mm/ 2.270 mm
Unutrašnja visina(1)1.930 mm
Visina poda
Kapacitet prtljažnog prostora4 m³
Visina ulaznih Vrata
Nosivost osovina (2)3.400 kg/ 6.400 kg
Bruto težina vozila9.800 kg
MotorIsuzu 4HK1E5C, Euro 5-EEV, Common Rail Turbo Diesel intercooler, 4 Cilindra, 190 KS/ 2600 rpm, max obrtni momenat 513/ 1600-2000 rpm
MenjačMZZ-6, 6 brzina napred, 1 nazad, manualni, overdrive
Broj sedišta29+1 / 27+1+1/ 26+1+1/ 25+1+1/ 24+1+1/ 23+1+1
Oprema(3)Digitalna klima, elektronska blokada, ABS, ASR, otvor na krovu, imobilizator, limitator brzine, gejač vozačevog prozora i prednjeg stakla, grejač bočnih retroviyora, dupla stakla, svetla za maglu, svetla za dnevnu vožnju, signal za vožnju unazad, zaključavanje poklopca za rezervoar, daljinsko otvaranje vrata, retrovizor sa širokim uglom sa desne strane, elektronski podesivi retrovizori, kaseta za prtljag za vozača, sedište za vodiča, ergonomska kontrolna tabla, kontinuirane lampe na krovu, lampe u prtljažniku i na stepeništu, lampe za osvetljenje kod vozača i kod osoblja, lampe za čitanje kod putnika, CD player, AM/FM radio, mikrofon i pojačalo, kasete na naslonima, bočno pomeranje sedišta

(1) Stojeća visina između prednjih i zadnjih vrata
(2) Nosivost osovina prednja/zadnja(pogonska osovina)/zadnja(prateća osovina)
(3) Postoje različiti varijeteti opreme u zavisnosti od individualne potrebe i želja klijenata

Ulazu vozilo omogućavaju dvoje singl vrata koja se spolja otvaraju i imaju automatski sistem za zajključavanje pri brzinama iznad 5 km/h. Maksimalan broj sedišta u vozilu je 29+1 i sedišta se mogu bočno pomerati. Imaju držače za novine i sigurnosne pojaseve sa 2 tačke kačenja. Kao oppcija postoji mogućnost da sedišta imaju pojaseve sa tri tačke kačenja. Tepih je u standardnoj opremi.

Radio i Cd player su u standardnoj opremi , a opciono se mogu dodati VCD, DVD i MP3 player.

Izmenjen, sada znatno atraktivniji izgled, tehnička unapređenja i izvanredna oprema nove generacije NOVO minibuseva podižu standarde u putnickom saobracaju. Dizajnirana u skladu sa potrebama korisnika, NOVO Serija nudi neograničene inovacije, brojna poboljšanja u standardnoj opremi, maksimalan komfor i izvanrednu bezbednost vozila.

Sa potpuno novim dizajnom prednjeg dela vozila dobijen je skladan izgled NOVO autobusa koji privlači pažnju svojom aerodinamičnom i modernom linijom. NOVO serija ima inovativan pristup ne samo spoljašnjem već i unutrašnjem dizajnu, što upotpunjava estetsku sliku.

Sistem prednjih i zadnjih disk kočnica sada je standard u svim modelima NOVO vozila, što podiže nivo bezbednosti vozila. Grejači retrovizora ušli su u standardnu opremu NOVO LUX i NOVO ULTRA modela. U NOVO Seriji unapređene su sigurnosne funkcije prednjih i zadnjih vrata, a daljinski sistem zaključavanja prednjih i zadnjih vrata uveden je kao standard.

NOVO ULTRA, sa motorom od 190 KS, duplim staklom u standardnoj verziji i elektropodesivim prozorom za vozača najopremljeniji je u NOVO seriji. Komforan prostor za sedenje i širok prolaz između sedišta garantuju udobno putovanje za 29 putnika, što je maksimalan kapacitet ovog modela.