Minibusevi » Gradski minibus. »

Isuzu Novociti Ultra

Novi gradski minibus od 7.4m sa boljom opremljenošću enterijera od standardnog Novocitija
Dužina7.370 mm
Širina2.270 mm
Visinasa klimom:3.271 mm, bez klime: 3.132 mm
Međuosovinsko rastojanje3.385 mm
Prepust1.640 mm/2.345 mm
Unutrašnja visina(1)2170 (hodnik)
Visina poda
Kapacitet prtljažnog prostora0,45 m³
Visina ulaznih Vrata
Nosivost osovina (2)3.400 kg / 6.400 kg
Bruto težina vozila9.800 kg
MotorIsuzu 4HK1E5N, Euro 5 -EEV, 155KS / 2600 rpm, max obrtni momenat 419 Nm/1600-2600 rpm
MenjačMZZ, 6 brzina napred, 1 nazad, manualni, overdrive
Broj sedišta16 (sedenja) + 39 (stajanja) i druge kombinacije do 21 (sedenja) + 25 (stajanja)
Oprema(3)Prednji ventilator, grejači kod levog i desnog sedišta, digitalna klima, iylaz na krovu u slučaju nužde, električno kočenje, ABS, ASR, ograničivač brzine, dvoje vrata, daljinska kontrola vrata, niling sistem na zadnjoj osovini, pojedinačna stakla, vetrobren iz jednog dela, zatamnjen, lampa za čitanje za vozača, stop dugme, displej na kom stoji krajnja destinacija, Radio i CD player

(1) Stojeća visina između prednjih i zadnjih vrata
(2) Nosivost osovina prednja/zadnja(pogonska osovina)/zadnja(prateća osovina)
(3) Postoje različiti varijeteti opreme u zavisnosti od individualne potrebe i želja klijenata

Pouzdan partner za gradski prevoz...

Novi Anadolu Isuzu 7,4m-ski autobus, Isuzu NOVOCITI, u osnovi je dizajniran da izađe u susret zahtevima javnog prevoza u gradovima sa uskim ulicama, i manjim opštinama koje imaju nekoliko kraćih ruta u gradskoj sredini sa nićim brojem putnika. Danas, sa druge strane,i većina velikih opština traži neko ekonomično rešenje za gradski prevoz.
Porastom mreže gradskog saobraćaja u modernism gradovima porasla je i potreba za ekonomičnošću u obavljanju transporta širom sveta. Povezujući različite vidove prevoza unutar grada predstavlja najbolje moguće rešenje. i jedan je od glavnih zadataka današnjih opština. Isuzu Novociti se nudi kao idealno rešenje savremenim zahtevima modernih gradova, posebno zbog niskog inicijalnog ulaganja i niskih operativnih troškova, visokog nivoa agilnosti i okretnosti, i sa optimalnim kapacitetom putnika.
Novociti pokreće Euro 5-EEV motor koji proizvodi 155 KS pri 2600 rpm i obezbeđuje kapacitet od 65 putnika. Novociti se radi u 2 verzije Novociti i Novociti Ultra. Vazdušna suspenzija je standard na zadnjoj osovini što povećava udobnost vožnje i dostupnost sistema za invalidska kolica. Kada je potrebna rampa za invalidska kolica, samo se stisne dugme na kontrolnoj tabli i vozilo će se spustiti 60 mmda bi se rampa lakše koristila.