SERVIS ISUZU I KRONE VOZILA

Kupovinom vozila saradnja i partnerski odnos sa klijentom tek počinju. Postprodaja predstavlja jedan od najvažnijih delova prodaje, pa stoga posebnu pažnju posvećujemo radu servisa. Pružamo kompletno održavanje Isuzu minibuseva, kao i održavanje Krone prikolica, kako u garantnom, tako i u vangarantnom periodu. Obučeno i ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju da reši sve vaše probleme i da vam pruži stručnu podršku.

Sejari servis prostire se na 600 m2 i opremljen je savremenim dijagnostikama neophodnim za brzo i precizno utvrđivanje i lociranje problema na vozilima. Koristimo MAN CATS II dijagnostiku, TECH 2 i WABCO dijagnostiku. Stručno osoblje koje se stalno usavršava, originalni pribor i oprema i veliki lager rezervnih delova, garancija su da se u najkraćem mogućem roku mogu izvršiti i najkomplikovanie popravke vozila.

U planu je proširenje servisne mreže potpisivanjem ugovora sa renomiranim servisnim partnerima. Na taj način omogćićemo našim klijentima lakšu dostupnost i brzu i stručnu podršku koja im je potrebna da bi na najvišem nivou obavljaju svoju delatnost prevoza putnika i robe.

Radno vreme servisa: 08-16:00 h radnim danima

Servis
Siniša Pavlović
Dipl.maš.inž
Tel:+381 (11) 2608-704, 2608-709
Mob:+381 (63) 366-204
e-mail: sinisa@sejari.co.rs ; servis@sejari.co.rs